Suhdeterapia

TUKEA ELÄMÄN KAIKISSA VAIHEISSA

Terapiaa pareille, perheille ja yksilöille

hålla händer

PARITERAPIA

Pariterapiaan on hyvä tulla kun suhde on kriisiytynyt tai jos tuntuu, että suhteesta puutuu jotain hyvin tärkeää. Pariterapia voi auttaa vaikean asian käsittelemisessä ja se voi uudistaa ja vahvistaa suhdetta. Terapiaan voi tulla myös uuden suhteen alkuvaiheessa tai suhteiden välissä.     

PERHETERAPIA

Perheterapiaan voi tulla elämän eri muutosvaiheissa tai kun kohtaa haasteita perheen vuorovaikutuksessa tai jaksamisessa, esim. perheenjäsenen sairaus, suru, ahdistus, masennus tai riippuvuusongelmat. Lasten ja nuorten tunne- ja käyttäytymisongelmissa on usein iso hyöty perheterapiasta. Terapiaan voi osallistua osa perheestä tai koko perhe.

Stenar av Meaning
Solnedgång över bergen

TUKEA YKSILÖILLE JA SINKUILLE

Jo on ollut sinkku kauan ja toivoo löytävänsä kumppanin, on muita haasteita ihmissuhteissa tai tuntee yksinäisyyttä voi olla hyödyllistä tulla itse terapiaan pohtimaan ihmissuhteitaan ja sitä mitä mahdollisesti estää luomasta sellaisia ihmissuhteita mitä toivoo. Keskustelut ovat itseä vahvistavia ja auttavat ottamaan askelia kohti toivomaa muutosta.

Pia-Lena Ilander
Pari- ja perheterapeutti

Olen koulutettu sosionomi ja erityistason pari- ja perheterapeutti. Koulutukset ovat Valviran ja KELAN hyväksymiä. Olen valmistunut myös kehopsykoterapian perusopinnoista. 

Vastaanotto Helsingissä Töölössä, suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Hinta:

1h. 90€

1,5h. 120€

 

OTA YHTEYTTÄ

Tel: 044 5738 423